Over Elcon

Wij hebben de firma electro-contractors bvba (“ELCON”) sinds 01/01/2008. Doch zijn wij al een 15 jaar bezig met allerhande renovatie en klusjeswerken!

Onze hoofdactiviteit is algemene elektriciteitswerken, zowel in de nieuwbouw als renovatie. Wij zijn dus als erkend installateur bevoegd om uw elektrische installatie van A tot Z te plaatsen en een volledig tech. dossier te bezorgen die door erkende keuringsorganisatie gekeurd zal zijn.

Wij brengen ook elektrische installaties in orde met als doel een keuring voor verkoop te bezorgen, wat nu verplicht is.

Hierbij zijn wij ook actief in de sector brandbeveiliging met name rookdetectie, noodverlichtingen en rookkoepels. Dit als onderaannemer voor de erkende firma Sicli nv. die alleen met gekeurde bossec producten werkt.

Ook kunt u bij ons terecht voor algemene renovatiewerken die grotere firmas niet meer de moeite vinden. Allerhande klusjes dus. Wij vinden dit nog wel belangerijk en zo is onze firma gegroeid door mondelinge reclame en tevreden klanten die telkens terug gebruik maken van onze diensten.

Wij bieden een gratis offerte aan na eerst een onderhoud te hebben gehad met de klant ter plaatse. Op deze manier kunnen wij een zo correct mogelijke en juiste offerte aanbieden zonder dat er iets geforceerd of onduidelijk wordt

Onder algemene renovatiewerken zijn wij gespecialiseerd in o.a alle binnenhuisinrichting waaronder gyprocwerken, sanitaire installaties, platte daken, kleine metselwerken, vloeren van laminaat alsook stenen vloer en wandtegels en schilder en behangwerken.

Het plaatsen van douches, baden, kortom volledige badkamers zitten ook in ons pakket

Ons motto is eerlijkheid naar de klant toe om zo een vertrouwensband op te bouwen! Als er bv vraag is naar bepaald soort werk waarvan we vinden dat onze kennis daaraan niet voldoet zullen we dit ook eerlijk tegenover u melden.

Wij zij vooral actief in het Brusselse en Vlaams Brabant. Doch hebben we ook referenties in Oost- en West Vlaanderen.

Bent u geïntereseerd in onze diensten dan kan u ons telefonisch contacteren of via het contactformulier dat u op de website vindt.

Alvast bedankt voor het bezoeken van onze website
Groeten Elcon